De Winkel

Willemstraatbike is sinds 2009 gevestigd in Utrecht aan de Willemstraat. We zijn begonnen met het verkopen van voordelige stadsfietsen, onderdelen en verrichten van reparaties. Sinds die tijd is Willemstraatbike enorm gegroeid. Wat begonnen is als een eenmanszaak zonder personeel is beetje bij beetje uitgegroeid tot een goedlopende BV. De naamsbekendheid groeide onder andere door de vele mond op mond reclame en via sociale media.

Vooral door de vele studenten die Utrecht kent is deze groei echt gaan stijgen. Voor de eigenaar was het niet meer mogelijk om alles alleen te doen en daarom is er personeel bijgekomen. Willemstraatbike is toen ook begonnen met het verkopen van nieuwe fietsen en met het verhuren van fietsen. Nieuwe fietsen zijn alleen te koop op bestelling.

Dit alles heeft geleidt tot het succes wat nu Willemstraatbike is, maar zelfs nu is Willemstraatbike nog aan het groeien. Zo heeft Willemstraatbike met diverse studentenverenigingen in Utrecht een samenwerking om zo nog meer naamsbekendheid op te bouwen en voor alle studenten de fietsen, onderdelen en reparaties voor een goede prijs aan te bieden.