Fietsverhuur

De gemakkelijkste manier om uzelf te vervoeren in Utrecht is met de fiets, Willemstraatbike bied u huurfietsen aan. Voor fietsverhuur kunt u altijd bij ons terecht! U leent al een huurfiets bij ons voor slechts € 7,00 per dag!

Hieronder ziet u op de foto onze huurfietsen. Alle huurfietsen zijn voorzien van handremmen, 3 versnellingen en inclusief slot.

Voor het huren van onze fietsen vragen wij altijd om een geldig legitimatiebewijs. Daarnaast vragen wij bij het huren van meerdere fietsen voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje om uiterlijk één dag van te voren langs te komen voor reservering en betaling.

- - - Reserveren - - -

Als het mogelijk is kunt u het beste van te voren de huurfiets(en) reserveren, om er zeker van te zijn dat er nog fietsen beschikbaar zijn. Dit kunt u eenvoudig doen door ons een e-mail te sturen met daarin de huur periode, het aantal fietsen, uw naam en telefoonnummer. Dit kan ook via het contactformulier op onze website. Deze vindt u hier.

IMG-20161017-WA0002

Waarom kiest u voor fietsverhuur bij Willemstraatbike?

De huurfiets is een hele praktische, sportieve en vooral milieuvriendelijke manier om je mee te verplaatsen. U kunt met ons contact opnemen via de website of door langs te komen in de winkel voor een huurfiets. Via deze website kunt u leuke fietstochten in Utrecht vinden. Wanneer u kiest voor de fietsverhuur van Willemstraatbike, geven onze medewerkers u graag advies bij het uitkiezen van een interessante fietstocht in Utrecht. Voor slechts € 7,00 per dag (niet per 24 uur) kunt u bij ons terecht voor een huurfiets. Bij het huren van fietsen van Willemstraatbike kiest u zelf een datum en een tijdstip waarop u de fiets wilt ophalen!

Huurfietsen voor alle gelegenheden

Wilt u fietsen huren vanwege uw bedrijfsuitje, heeft u een uitje met uw vrienden of heeft u een dag geen beschikking over uw eigen fiets? Bij Willemstraatbike kunt u voor alle denkbare gelegenheden terecht voor fietsverhuur! Kom langs bij de vestiging, wij denken graag met u mee naar een geschikte oplossing.

Contact

Wilt u een fiets huren of heeft u verder vragen over het huren van een fiets. Twijfel dan niet langer en neem dan contact met ons op!

IMG-20161017-WA0001IMG-20161017-WA0003