Werkplaats

In onze werkplaats staan we met een team van vakkundige monteurs en tevens fietsliefhebbers dagelijks klaar om uw fiets weer helemaal op te knappen of  te onderhouden. Onderhoud en reparatie zijn bij ons van hoge kwaliteit en met netto nazorg. Onze ervaren monteurs gaan voor optimaal fietsplezier en zorgen dat u lang en zorgeloos van uw fiets kan genieten.

 

Reparaties & Onderhoud

In onze werkplaats kan je terecht voor alle reparaties en onderhoud aan uw fiets. De meeste kleine reparaties kunnen we al binnen een uurtje verhelpen, zodat u weer snel op uw fiets kunt stappen. De meeste reparaties zijn binnen een dag al klaar. U kunt uw fiets dus in de ochtend of middag brengen en dezelfde dag weer ophalen.

Voor grote reparaties kan een afspraak worden gemaakt, dan zorgen wij dat uw fiets ook op die zelfde dag weer voor u klaar staat. Heet u een grote reparatie maar geen afspraak? Geen nood, wij nemen uw fiets gewoon aan, maar afhankelijk van de drukte kan het dan iets langer duren.

Kunt u echt niet zonder fiets? Dan Kunt u een fiets van ons gebruiken voor 5 euro per 24 uur. Legitimatie is hierbij verplicht.

Maak een telefonische afspraak:

030 - 274 19 12

Wat kan u van onze werkplaats verwachten?

  • Onze monteurs leveren snelle service van hoge kwaliteit.
  • Ervaren & Vakkundige monteurs.
  • Vraag ook naar onze garantie mogelijkheden.
* Mits evt. benodigde onderdelen op voorraad zijn.